PRODANOVIĆ I SLOKOVIĆ

Todorić tuži državu zbog 'lex Agrokora', i sigurno se ne vraća u travnju

07.12.2017 u 07:25

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji Pressing Petra Štefanića na televiziji N1, odvjetnički dvojac Jadranka Sloković i Čedo Prodanović najavili su da će Ivica Todorić podići arbitražnu tužbu zbog 'lex Agrokora', povukli određene paralele između slučaja Todorić i Sanader te otkrili dio obrambene taktike

'Očito je da će biti više arbitraža. To je otprilike kao arbitraža između Ine i Mola', rekla je Sloković nakon što je Prodanović najavio da Todorić podiže arbitražnu tužbu, kojom traže privremenu mjeru obustave 'lex Agrokora'.

Na pitanje očekuje li da će Todorić biti izručen u travnju, Prodanović je rekao da on 'tada sigurno neće biti u Hrvatskoj, budući da će mu ruke biti vezane, te smatra da mu je lakše braniti se na ovaj način'. Stoga će njegov odvjetnički tim podnijeti još jednu žalbu na eventualno rješenje o izručenju, koja bi mogla odgoditi njegov povratak u Hrvatsku 'još nekoliko mjeseci'.

Čedo Prodanović i Jadranka Sloković u 'Pressingu' Autor: N1

Najavili su da će Ivica Todorić uskoro izaći u medije. 'New York Times je zainteresiran za razgovor, a možda će dati intervju i nekom hrvatskom mediju. Nije se još odlučio'.

Govoreći o suđenjima protiv Sanadera i Todorića, Sloković je rekla da su startne pozicije slične. 'Došlo je do medijskog linča i vrlo aktivne uloge politike. Tu su jednaki'.

Cijeli razgovor pogledajte na stranicama N1 televizije.

  • +75
Sva lica Ivice Todorića Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL