PRIPREMNO ROČIŠTE

Todorić će se na sudu pojaviti prije nego što smo mislili

08.11.2017 u 11:27

Bionic
Reading

Ivica Todorić, vlasnik Agrokora, na sudu u Londonu ipak će se morati pojaviti prije 10. travnja 2018. godine

Naime, kako je potvrđeno Telegramu, Todorić će se pred sucem pojaviti 2. ožujka, za kada je zakazano pripremno ročište. O izručenju će se odlučivati na ročištima koja su zakazana za 10., 11. i 12. travnja.

  • +21
Ivica Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Todorić je, podsjetimo, nakon pedeset dana bijega jučer uhićen nakon što se sam javio u policiju. Nakon saslušanja odlučeno je da može na slobodu uz jamčevinu od sto tisuća funti, ne smije napuštati London, mora se javljati u policiju tri puta tjedno, a kako je jučer objavio AP, naloženo mu je da mora nositi elektroničku narukvicu za nadzor između ponoći i tri ujutro.

Todorićevi odvjetnici u roku od mjesec dana, ukoliko on bude poštovao sve odluke suda, mogu zatražiti djelomično ukidanje naloženih mjera. Na sudu je onda hoće li to prihvatiti. Odvjetnici tako mogu tražiti da se Todorić ne mora javljati tri puta tjedno policiji, kako je to sada određeno, već rjeđe.

Prema jučer određenim zaštitnim mjerama, Todorić se sudu mora javljati svakog ponedjeljka, srijede i petka između 16 i 18 sati. Javljat će se u točno određenu policijsku postaju i potpisati formalni dokument o nadzoru.