izbori na vrhuncu

Thompson pozvao birače da spriječe dolazak komunista na vlast, 'oprao' i Škoru: Takvima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske

02.01.2020 u 16:14

Bionic
Reading

Uz snimnjene poruke potpore Kolindi Grabar-Kitarović podršku je dao i pjevač Marko Perković Thompson

Thomspon je na svom Facebooku pozvao građane da izađu na izbore.

'Pozivam Vas da iziđete na izbore, jer neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede', napisao je Thompson.

Osvrnuo se i na poruke koje dolaze od nekih mostovih zastupnika poput Nikole Grmoje, ali i Miroslava Škore. 'Također Vas pozivam da ne nasjednete na nagovaranja onih koji Vas pozivaju da poništite svoj glasački listić. Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak', poručio je Thompson jasno aludirajući na Škorinu poruku da će na dan izbora izaći na biralište i dodati broj 3, čime će listić biti nevažeći.

'Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo', zaključuje Thomspon.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…