'dosljedno i odgovorno'

Nakon neuspjeha Škore, Stevo Culej sad agitira za Kolindu Grabar Kitarović: Ako biramo, neka to bude kockasto

27.12.2019 u 13:30

Bionic
Reading

Nakon što mu je favorit u prvom krugu Miroslav Škoro ispao iz igre HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej objavio je na Facebooku post u kojem je naveo da sada podržava Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu

'Dosljednost i odgovornost su najvažnije osobine svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru u prvom krugu izbora. Također sam istaknuo - ako Kolinda Grabar Kitarović uđe u drugi krug, da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove.

Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti, a to su: domovina Hrvatska, Domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljamo ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska. Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo, neka to bude kockasto', napisao je Culej.

Culej je davanje podrške Kolindi Grabar Kitarović najavio već dan nakon prvog kruga izbora, kada je izjavio da će napraviti sve da Zoran Milanović ne dođe na vlast, a sada je svoju lojalnost i konkretizirao.

'Sve ću napraviti da Zoran MIlanović ne dođe na vlast jer to bi bila katastrofa za mene. Podržati i Kolindu Grabar Kitarović? Sve znači sve. Andrej Plenković je rekao da se dite treba vratiti materi pa neka onda dobro pogleda na svu dječicu oko sebe', kazao je Stevo Culej tada, a prenijela je N1 televizija.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…