nudi alternativu

Škoro se obratio biračima: U nedjelju ću birati broj 3 - birat ću vas, hrvatski narod

30.12.2019 u 18:31

Bionic
Reading

Miroslav Škoro na stranici na Facebooku se obratio svojim pratiteljima i biračima ususret drugog kruga predsjedničkih izbora.

"Ako gospođa ostane na Pantovčaku, ništa se neće promijeniti. Hrvatskom će i dalje vladati bezvrijednosna oportunistička klika koja se poziva na hrvatske svetinje dok ne dobije glasove, a onda vlada prema tuđim naputcima, okrećući glavu od vlastitog naroda i ignorirajući njegove prosvjede i referendumske inicijative'', javlja N1 televizija.

Pobijedi li bivši premijer, šef države postat će čovjek čija nas je vlada osiromašila, ovršila, zadužila, raselila i vrijeđala i koji je i u ovoj kampanji, u kojoj se navodno unormalio, izjavio da neće sudjelovati u vukovarskoj Koloni sjećanja jer u njoj nema pristojnih ljudi", kazao je Miroslav Škoro o dvama predsjedničkim kandidatima.

"No, nismo mi ti koji smo mu otvorili put. Taj su mu put prokrčili oni koji su pošto-poto svoju stranačku kandidatkinju gurali u drugi krug iako su im čak i njihove namještene ankete govorile da će ga ona teško pobijediti. Ali, radije su željeli ovu neizvjesnu utakmicu koju lako mogu izgubiti nego našu sigurnu pobjedu. Ako doista smatraju da je bivši premijer loš i opasan izbor, da će ozbiljno nauditi Hrvatskoj, onda su trebali drukčije glasovati u prvome krugu i izbjeći taj scenarij. Ali nisu jer im je stranački interes ispred nacionalnog'', rekao je.

"Iako mi je puno vas slalo poruke tražeći savjet kako da postupite u drugom krugu, ja vam taj savjet ne mogu dati, jer mislim da nemam pravo govoriti vam što da činite. Imam povjerenja u vas, znam da ćete, kao i u prvom krugu, napraviti ono što smatrate najboljim za Hrvatsku. Ali vam, kao jedan od vas, mogu iskreno reći što ću ja kao birač napraviti. Svakako ću izaći na izbore i neću dozvoliti da manipuliraju mojim listićem. Uzet ću svoj listić na biračkome mjestu i vlastitom kemijskom olovkom zaokružiti, ali ne ni broj 1 ni broj 2. Nadopisat ću i zaokružiti broj 3 - VAS, svoj hrvatski narod. Znam da će me ovo još jednom učiniti metom napada, ali ja za manje zlo i ovaj postojeći sustav više ne mogu i neću glasovati. Vi ste meni dali svoj glas u prvome krugu, a ja ću vama svoj u drugome, dok zajedno na parlamentarnim izborima ne pometemo ovu oligarhiju i vratimo Hrvatsku narodu", rekao je Škoro i zaključio:

Dotad, iskoristite svoje građansko pravo, izađite na izbore i učinite što smatrate ispravnim".

  • +39
Atmosfera u stožeru Miroslava Škore Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…