20-ak prosvjednika

Taksisti okupirali Prekršajni sud u Kaštelima, došli su dati podršku kolegi koji je prije dva mjeseca završio u zatvoru

04.09.2019 u 11:04

Bionic
Reading

Nakon sukoba s drugim taksistom još u srpnju Silvijo Knežević završio je u pritvoru, a tijekom današnjeg dana doveden je na Prekršajni sud u Kaštelima

Kako donosi Dalmatinski portal, dvadesetak kaštelanskih taksista koji djeluju na Resniku došli su jutros pred Prekršajni sud u Kaštelima kako bi dali podršku svom kolegi Silviju Kneževiću koji se nalazi u istražnom zatvoru od početka srpnja nakon sukoba s kolegom u zračnoj luci. Predrag Sikavica u ime okupljenih taksista kaže da je razlog njihovog okupljanja isti kao i 13. kolovoza kada su okupili ispred Županijskog suda u Splitu.

  • +14
Kaštelanski taksisti daju podršku Silviju Kneževiću pred prekršajnim sudom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Svjedoci smo niza nesretnih događaja i mogućih propusta od strane institucija u proteklom vremenu i zbog toga u ime svih okupljenih molim institucije da ovo ne bude još jedan takav slučaj u nizu', rekao je Sikavica i naglasio kako je Knežević poduzetnik koji zapošljava brojne djelatnike čijim obiteljima osigurava egzistenciju. 

Silvijo Knežević je jutros u 8 sati doveden iz istražnog zatvora na Prekršajni sud u Kaštelima radi saslušanja u drugom postupku. Kolege su ga čekale dok nije završio.