ZATOČENA I PRETUČENA

Švicarka preko balkona pobjegla od pobožne Labinjanke

18.11.2010 u 16:48

Bionic
Reading

52-godišnja Labinjanka R. R. kazneno je prijavljena da je zatočila, a k tome još i pretukla svoju deset godina mlađu gošću iz Švicarske

Naime, 42-godišnja švicarska državljanka prošlu je subotu, s vidljivim ozljedama po tijelu, zaustavljala promet u Labinu i tražila pomoć nakon što je preko balkona pobjegla iz stana donedavne prijateljice, 52-godišnje Labinjanke, koja je k tome i voditeljica Kristove zajednice u Švicarskoj.

Očito, umjesto ugodnog odmora u Istri, boravak u Labinu Švicarkinji će ostati u sjećanju po batinama. Naime, u pulskoj Općoj bolnici nesretnoj ženi su konstatirane teške tjelesne ozljede.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 52-godišnjakinja u stanu fizički napala te na razne načine tukla 42-godišnjakinju, priopćila je policija. Zbog čega je pobožna Labinjanka tukla svoju gošću, koja je naposljetku, kad više nije mogla izdržati udarce, preskočila balkon te pobjegla niz ulicu, za sada nije poznato.

'Protiv 52-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenih djela protupravnog oduzimanja slobode i nanošenja teške tjelesne ozljede te će tijekom današnjeg dana biti privedena u Istražni centar Županijskoga suda u Puli', priopćila je PU istarska.