RODMAN O ZABAVAMA KOD KIMA

'Sve što poželite on ima najbolje!'

21.10.2013 u 12:51

Bionic
Reading

Dennis Rodman, bivša američka košarkaška zvijezda poznata po razvratnom i bludnom životu, otkrio je medijima sve o zabavama sa 'sedam zvjezdica' koje priređuje sjevernokorejski diktator Kim Jong-un

Rodman (52) koji nakon drugog posjeta Sjevernoj Koreji u rujnu ove godine Kima nazvao 'dobrim prijateljem' ispričao je sve o potocima koktela, jet-skijevima, privatnim otocima i luksuznim jahtama.

U intervju britanskom tabloidu The Sun, Rodman je kazao da je proveo sedam dana na Kimovu privatnom, otoku i osobno se uvjerio u kakvom bogatstvu sjevernokorejski diktator živi. 'To je kao otići na Havaje ili Ibizu, ali s jednom razlikom što samo on živi tamo', kaže Rodman i dodaje da Kim voli sretne ljude oko sebe. Rodman navodi da Kim Jong-un neprestano ima oko 50 do 60 normalnih ljudi koji piju koktele i smiju se cijelo vrijeme.

'Ako pijete tekilu, to je najbolja tekila. Sve što želite on ima najbolje', govori Rodman. Dalje je opisao Kimovu jahtu kao 'križanca između trajekta i broda iz svijeta Disneyja'. Rodman se vratio u Sjevernu Koreju sedam mjeseci nakon što je prvi put posjetio Pjnogjang kako bi napravio dokumentarac o košarci – koji Kim Jong-un obožava.