rasprava oko gup-a

Štromar odgovorio Bandiću i preporučio mu Lupocet i slaninu

14.08.2019 u 23:15

Bionic
Reading

Ministar graditeljstva i potpredsjednik Vlade iz redova HNS-a osvrnuo se na današnju izjavu Milana Bandića kako se ne brine da bi mu Štromarovo ministarstvo moglo odbiti izmjene Generalnog urbanističkog plana Zagreba

Naime, Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Milan Bandić 365 - Stranka rada i solidarnosti ranije danas je, upitan brine li ga da će ministar graditeljstva Predrag Štromar blokirati GUP, rekao:

"Ne razmišljam o ministru Štromaru, bolje je da on razmišlja o gradonačelniku jer svi su ministri zahvaljujući 13 ruku Stranke rada i solidarnosti, ali neka svatko radi svoj posao, nitko ne treba strahovati, a gradonačelnik još manje.

Na pitanje ističe li on na ovaj način svoj odlučujući utjecaj na koaliciju i ministre u Vladi odgovorio je: "Dok se ne razbole ili ne počnu kihati zastupnici Stranke rada i solidarnosti oni su (ministri op.a.) na funkciji, ako bi zastupnici otišli na ručak jedan petak kada sa glasa više nisu ministri.

Tijekom večeri odgovorio mu je ministar Štromar putem Facebooka.

" Vidim da me gradonačelnik Bandić ponovo spominje. Ne treba brinuti o meni, čak se i slažem s tim da se svatko treba baviti svojim poslom", počinje svoju objavu Štromar, prenosi N1.

"Njegove službe, kako je i sam rekao, trebaju riješiti 9000 primjedbi na GUP, a na Ministarstvu je da, kad prijedlog GUP-a dođe, provjerimo je li u skladu sa Zakonom.

A ako su njegovi zastupnici prehlađeni, mogu preporučiti Lupocet ili Maxflu, za prevenciju najbolje svaki dan malo špeka i luka", napisao je Štromar.