AMANDA LEE:

Što god radili, misli vam moraju biti na stražnjici

06.12.2016 u 09:54

Bionic
Reading

Amanda Lee je certificirana osobna trenerica fitnesa koja sanja jednoga dana ustoličiti svoje fitnes carstvo. Kaže da je vrlo sramežljiva osoba kojoj nije ugodna sva pozornost koju donose društveni mediji, ali u njima vidi mogućnost za izgradnju brenda

I dobro da je pomirila to u sebi jer je trenutno prati 6,4 milijuna obožavatelja. Kad kažemo da je još početkom svibnja broj njezinih obožavatelja bio upola manji, shvatit ćete kakvu priliku Amanda pokušava ugrabiti.

A sve je kaže počelo sasvim slučajno kad je jedna klijentica, koja je nastupila u nekoliko hip hop spotova i ima 80 tisuća obožavatelja, napravila zajednički selfie u fitnes dvorani, objavila ga i taggirala nju. Odjednom su je preplavili zahtjevi obožavatelja da objavljuje videa s vježbama pa je odlučila probati.

Amanda redovito prezentira svoje atribute i fitnes vježbe odgovorne za njih. Za njezin najupečatljiviji dio, stražnjicu, priznaje da su zaslužni geni, ali ne bi nikad bila u ovakvom stanju bez puno vježbe. A najbitnije od svega je, bez obzira koju od brojnih vježbi izvodili, u mislima se usredotočiti na stražnjicu.

Make someone smile today ??

Fotografiju objavljuje Amanda Lee (@amandaeliselee)

Good morning✨ @ryanastamendiphotography

Fotografiju objavljuje Amanda Lee (@amandaeliselee)

Tag a friend who likes girls in thigh high socks ???? ??: @ryanastamendiphotography

Fotografiju objavljuje Amanda Lee (@amandaeliselee)