HRABRI TRGOVAČKI PUTNIK

Stigao lopove i vratio prodavačici ukradeni novac

13.05.2010 u 15:02

Bionic
Reading

Dvojica maskiranih lopova jučer su prijepodne opljačkala trgovinu u Zagrebačkoj ulici u Slavonskom Brodu. Od prestrašene prodavačice uzeli su par tisuća kuna, no već u sljedećoj ulici, pljačka im se, poput bumeranga, obila o glavu

Maskirani razbojnici, koji su lice skrili kapama s prorezima za oči, u trgovinu su banuli nešto prije 10 sati. Dok je jedan od njih čuvao stražu na vratima trgovine, drugi je, uz prijetnju nožem, od prestravljene 44-godišnje prodavačice zatražio da mu preda sav novac iz kase, što je šokirana žena odmah i učinila.

Budući da su pažnju usmjerili na prodavačicu, razbojnici nisu ni primijetili da se u trgovini, u vrijeme pljačke, zatekao još jedan muškarac, 41-godišnji trgovački putnik, koji je bez dvoumljenja odmah potrčao za razbojnicima, koji su se s ukradenim novcem dali u bijeg.

Nakon gotovo filmske jurnjave po Slavonskom Brodu, hrabri je trgovački putnik u sljedećoj ulici sustigao razbojnike te zatražio od njih da mu odmah predaju sav ukradeni novac. Stjerani u kut i očito zbunjeni razbojnici, odbacili su novac, nakon čega su se ponovo dali u bijeg.

Novac je vraćen prodavačici, a policija nastavlja traganje za dvojicom razbojnika, visine između 150 i 160 centimetara.