LJUBAVNI TROKUT

Starica istukla susjedu zbog ljubomore

21.04.2009 u 09:10

Bionic
Reading

Ljubomorna 81-godišnja starica kolcem je napala svoju 14 godina mlađu susjedu. Starica tvrdi da susjeda stalno očijuka s njezinim 83-godišnjim mužem te da joj ga želi preoteti

Štefanija Antolić iz malenog zagorskog sela Ivanića Desiničkog drvenim je kolcem na cesti nasrnula na Jožicu Preglej. Snažno ju je kolcem udarila dva puta po ramenu, tako da je od zadobivenih udaraca Jožica Preglej zadobila i lakše ozljede.

'Istina je, udarila sam je jer stalno očijuka s mojim mužem Stankom i hoće mi ga preoteti. Dolazi mi pred kuću i govori mi da bi bilo najbolje da ja odem u bolnicu, kako bi moj Stanko mogao postati njezin. Njezin se muž objesio i sad ona meni, poštenoj ženi, želi preuzeti mojega. Što je tražila, to je i dobila', rekla je Štefanija za Večernji list.

Susjeda Jožica Preglej kaže da je istina da ju je susjeda napala zbog svoje bolesne ljubomore, no ona s njezinim mužem Stankom nema apsolutno ništa. 'Zar zaista mislite da bih ja, udovica od 67 godina, išla hofirati s dedekom od 83 godine. To je zaista izvan svake pameti. Oni su oboje slučajevi za psihijatriju. Ne znam samo zašto ih jednom već ne smjeste tamo. Zbog njih nitko u selu ne može mirno spavati, svakoga napadaju, psuju, viču, prijete', požalila se Jožica na susjede.

Policija je protiv Štefanije Antolić podnijela prijavu za narušavanje javnog reda i mira