'zločin iz nužde'

Srbijanski zastupnik podnio ostavku nakon krađe parfema na aerodromu, a njegovo viđenje događaja je fantastično

17.07.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Zastupnik Socijaldemokratke partije Srbije (SDPS) u srbijanskom parlamentu Meho Omerović podnio je u utorak ostavku poslije afere u kojoj je osumnjičen za krađu u free shopu na frankfurtskom aerodromu

Omerović je, kako se doznaje u Skupštini Srbije, parlament pismeno izvijestio svojoj ostavci, ali detalji i obrazloženje o razlozima povlačenja nisu poznati.

Meho Omerović zastupnik je stranke na čijem je čelu vicepremijer i ministar u Vladi Srbije Rasim Ljajić, a obnašao je i dužnost predsjednika parlamentarnog Odbora za ljudska i manjinska prava.

U središte pozornosti srbijanskih medija Omerović je dospio nakon što je nedavno objavljeno kako je u frankfurtskoj zračnoj luci uhićen i osumnjičen jer nije platio kozmetiku u free shopu.

Omerović se potom u srbijanskoj javnosti pravdao da je iz fee shopa morao žurno izići jer je imao 'stomačnih tegoba' i problem s probavom.

  • +12
Ana Brnabić Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL

'Uzimam u ruku parfem i tri ruža za usne. Odjednom doživljavam jaku, stravičnu, snažnu i neizdrživu bol u trbuhu, kao da mi je netko zabio nož. Zgrčim se i osjećam kako mi se crijeva počinju prazniti. Istrčavam napolje i ulazim u toalet. Poslije 15 minuta u WC-u shvaćam da mi je parfem u ruci', pokušao je pojasniti Omerović.

Zastupnički mandat Mehe Omerovića pripast će prvom sljedećem s izborne liste SDSP.