'razvodnjavanje priče'

[VIDEO] Škoro: 'Zoran Milanović k'o Zoran Milanović. Tražili ste, dobili ste. Svakom loncu poklopac. Besposlen pop jariće krsti'

01.10.2020 u 12:49

Bionic
Reading

Šef Domovinskog pokreta Miroslav Škoro oglasio su putem svojeg Facebooka osvrčući se na predsjednika Zorana Milanovića i njegovu izjavu o 'narikačama'

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro oglasio se na svojem Facebooku, a u objavi naslovljenoj 'Milanović i narikače: Tražili ste, dobili ste, besposlen pop jariće krsti' osvrnuo se na predsjednika Zorana Milanovića i na njegovu izjavu o 'narikačama'.

Objavu Miroslava Škore prenosimo u cjelosti:

'Novinari su me u Saboru pitali za komentar izjave predsjednika Milanovića koji je zastupnice Orešković i Puljak nazvao narikačama.

Zoran Milanović k'o Zoran Milanović. Tražili ste, dobili ste. Svakom loncu poklopac. Besposlen pop jariće krsti. Ono što je meni indikativno, a ljudi malo spominju, je činjenica da su i Milanović i ministri dečki iz Slovenske 9. Nitko ne spominje više bit. Netko je tamo nosio novac u predsjedničkoj kampanji.

MILANOVIĆ I NARIKAČE: TRAŽILI STE, DOBILI STE, BESPOSLEN POP JARIĆE KRSTI Novinari su me u Saboru pitali za komentar...

Posted by Miroslav Škoro on Thursday, October 1, 2020

Događa se vješto razvodnjavanje priče. Nemamo kvalitetnih alata da vidimo kako je uopće moguće da neki ministar ili bivši premijer ili predsjednički kandidat dođe na neko mjesto i da besplatno jede, pije i da besplatno uživa u relativno skupim tamburašima. I da se poslije toga obriše, napusti prostoriju i 'ujeo vuk magare. Granićevi mališani su se dogovorili, uhvaćeni su s prstima u pekmezu i sad jedan lupa jedno, drugi se pravi da ništa ne zna.

Čekamo iduća uhićenja pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.', napisao je Škoro.