molba vodstvu stranke

Škoro traži objavu razloga za stegovni postupak: 'Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane'

19.08.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Bivši predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Miroslav Škoro u četvrtak je zamolio vodstvo stranke da na današnjoj konferenciji za medije objavi zbog čega je protiv njega pokrenulo stegovni postupak.

Nakon jučerašnjih sjednica tijela DP-a, na kojima se o bitnim temama raspravljalo više sati pod točkom razno, i to na razini trača, javno molim da na današnjoj konferenciji za medije u podne vodstvo stranke objavi zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak, napisao je Škoro na Facebooku.

Novo vodstvo DP-a 'dalo me je na sud časti' jer misli da je braniti se i na laž odgovarati istinom nečasno, kaže Škoro te poručuje da će na kraju o tome tko je u pravu odlučiti državne institucije. Njegova molba vodstvu stranke, dodao je, nije nikakav ultimatum, nego zamolba u svjetlu činjenica da 'zagovaramo demokraciju i otvorenost u svim postupcima'.

'Kada već prigovaramo sudstvu i vlasti da su spori, netransparentni i neučinkoviti, zašto bismo mi radili po istom obrascu. Čemu čekati devedeset dana? Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane', poručuje Škoro.

U državi, kaže, ima puno važnijih problema kojima se treba baviti, a članstvu DP-a i svekolikoj javnosti već je dosta trakavica.

U protivnom poručuje kako nema više namjeru trošiti vrijeme i biti u društvu 'onih koji uhode i žele drugima i njihovim obiteljima činiti zlo'.