ODGOVOR SRBIJANSKOM PREDSJEDNIKU

Škoro spustio Vučiću i zapaprio mu fotografijom: Bolje biti pjevač nego dostavljač kod ratnog zločinca

25.09.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svom je profilu na Facebooku odgovorio srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću da je 'bolje biti pjevač ili bilo što već nego dostavljač kod ratnog zločinca'. Priložio je fotografiju na kojoj Vučić u mladim danima nosi nekakve kutije Vojislavu Šešelju

'Tom pjevaču ili što li je već želim poručiti da pročita knjige iz psihologije i vidjet će da o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti', poručio je Vučić Škori.

'Čujem da mi je veliki državnik Vučić poručio kao pjevaču ili što li već da pročitam knjige iz psihologije, u kojima ću vidjeti da o budućnosti uvijek pričaju oni kojima je prošlost čista, a inače o budućnosti najmanje pričaju i na prošlost se vraćaju oni kojima je savjest nemirna i koji imaju nešto za oprati iz prošlosti. Meni ne trebaju knjige iz psihologije da bih analizirao Vučića. Dovoljno je pogledati činjenice iz prošlosti, a među njima i fotografije. One uvijek govore više od tisuću riječi. A zaključak koji se nakon ove fotografije nameće, samo je jedan - bolje biti pjevač ili bilo što već nego dostavljač kod ratnog zločinca', napisao je Škoro na Facebooku.

Uz tekst je objavio staru fotografiju aktualnog srpskog predsjednika kako u mladim danima nosi kutije ratnom zločincu Vojislavu Šešelju.

  • +6
Miroslav Škoro obišao Međunarodni jesenski bjelovarski sajam Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL