napeto u domovinskom pokretu

Škorina sestra stranačkoj PR-ovki: Pošalji još jednom ovakvu poruku i osobno ću ti zakrenuti vratom

23.07.2021 u 21:42

Bionic
Reading

Nakon ostavke Miroslava Škore novi sukob u Domovinskom pokretu izbio je između Škorine sestre Vesne Vučemilović i stranačke PR savjetnice Mateje Jozeljić

Sukob između njih izbio je na dan Škorine ostavke i to zato što je Jozeljić na Facebook stranicama Miroslava Škore i Domovinskog pokreta objavila tekst njegove ostavke, a potom i objavu DP-a da ih je 'ostavka pomalo zatekla, ali da je s razumijevanjem prihvaćaju', zbog čega je, kako je sama navela, dobila prijetnju od Vesne Vučemilović, piše Jutarnji.hr.

Jozeljić je linkove proslijedila i u grupi koju čine članovi Predsjedništva stranke te svi saborski zastupnici Domovinskog pokreta. Ubrzo nakon toga, Jozeljić je dobila poruku od Škorine sestre sljedećeg sadržaja: "Pošalji još jednom ovakvu poruku u grupu i osobno ću ti zakrenuti vratom", navodi list.

PR savjetnica potom je cijeli slučaj prijavila Predsjedništvu stranke koje će o tome i raspravljati na sljedećoj sjednici. U prigovoru koji je poslala vrhu stranke, Jozeljić se požalila na ponašanje Vesne Vučemilović.

'Gđa Vesna Vučemilović, sestra sada već bivšeg predsjednika stranke, članica predsjedništva i naša saborska zastupnica na linkove koje sam proslijedila uputila mi je javnu prijetnju: "Pošalji još jednom ovakvu poruku u grupu i osobno ću ti zakrenuti vratom". Gđa Vučemilović ni tu nije stala te je nastavila moje ime i prezime provlačiti u negativnom kontekstu kroz medije i javnost čime je dodatno otežala moje djelovanje u ovoj stranci. Također je u grupama slala obavijesti kako ja širim lažne informacije i da se prestane daljnje informiranje članova o ostavci Škore', napisala je Jozeljić u dopisu upućenom vrhu stranke, ali je dodala i kako to nije prvi ispad Škorine sestre.

Škorina sestra odmah nakon njegove ostavke, požalila se kako je na Facebooku objavljena zahvala za njegov rad koja je, kako je rekla, očigledno već bila pripremljena.

'A kakve su to rečenice u tom pamfletu!? Kao da se netko sprda, kao da se piše hvalospjev velikom vođi - rekla je tada Vučemilović, dodajući kako nitko nije znao što će biti, a netko je imao pripremljen tekst zahvale, te da su se i po WhatsApp grupama počeli pisati tekstovi zahvale.