bavi se svojim programom

Škare Ožbolt: Hrvatska politika je vrlo prljava, osobito pred izbore kada postajete nekome konkurent, onda su vam noge plave od udaraca

07.03.2021 u 19:41

Bionic
Reading

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt kaže da joj politički protivnici ne vjeruju, toliko su je iznapadali da se osjeća kao da je gradonačelnica i da je pobijedila na izborima

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt gostujući u Dnevniku HTV-a rekla kako njezin program niti jednom rečenicom nije sukladan s programima Mosta.

'Naš program sadržava obnovu, promet, otpad, zeleni Zagreb, silna rješenja koja nisu u programu nijedne od političkih stranaka', rekla je.

Dokaze je spremna javno pokazati. Istaknula je kako se bavi svojim programom i ništa joj neće pomutiti vodu.

'Napadi su krenuli kada su objavljene ankete koje pokazuju da uzimam i lijevima i desnima. Navikla sam primati udarce, ali neću se baviti ovim dječačkim političkim igrama. Moja politika je usmjerena samo na građane. Kampanju ću voditi kako sam zamislila. Prljava kampanja je krenula, ali to je na neki način i normalno. Hrvatska politika je vrlo prljava, osobito pred izbore kada postajete nekome konkurent, onda su vam noge plave od udaraca', rekla je.

Na pitanje je li nečiji igrač, rekla je da je svoj igrač i za građane Zagreba.

Nakon potresa bilo joj je dosta kada je vidjela kako se razvlači politička scena, nitko nije reagirao mjesec i pol dana nakon potresa. Nakon godine dana ništa se nije napravilo. Jedna od prvih točaka njenog programa je obnova zagrebačke jezgre, stambenih i javnih objekata, obiteljskih kuća.