UBRZANO ŠIRENJE

Sinčićev uspjeh donio Živom zidu čak 5.000 novih članova!

09.01.2015 u 11:44

Bionic
Reading

Ivan Vilibor Sinčić na valu uspjeha na predsjedničkim izborima koristi priliku i ubrzano gradi stranačku infrastrukturu Živog zida kako bi bili spremni za parlamentarne izbore. U petak će na Rabu otvoriti čak dvije podružnice Živog zida

Damir Trnačić, jedan od pet dopredsjednika stranke, kaže da je Rab izabran jer je zbog neizglasavanja proračuna za 2015. nedavno pala gradska vlast pa se spremaju prijevremeni izbori, a Živi zid svakako želi sudjelovati na njima.

'Na Rabu postoji mnogo obitelji koje su pod pritiskom lažne RBA zadruge i prijeti im oduzimanje nekretnine. Daju nam podršku pri osnivanju podružnice i vjerujemo da ćemo imati veliko biračko tijelo na izborima', izjavio je. Trnačić objašnjava da je preko 12 tisuća nekretnina u Hrvatskoj ovršeno zbog RBA zadruga. Živi zid traži da ugovori s RBA zadrugom ponište kako što je bio slučaj u Mađarskoj i Sloveniji.

'Živi zid planira utemeljiti podružnice u svim mjestima u Hrvatskoj, a sada su prioritet gradovi koje očekuju prijevremeni izbori', otkrio je dopredsjednik Živog zida. Nakon predsjedničkih izbora došlo je preko 5.000 tisuća novih pristupnica i predstoji im težak posao, jer sve te sve ljude treba organizirati. Na strahuje da bi zbog nagle popularnosti mogli privući ljude koji će željeti iskoristiti članstvo.

'Naše su članstvo mladi ljudi koji razumiju regulaciju novca, idealisti koji u stranku neće doći radi interesa nego zbog ideala', poručio je Trnačić. Dopredsjednik stranke ne zna koliko točno podružnica imaju, ali je nabrojio neke lokacije gdje su prisutni: Međimurje, Varaždin, Istra, Rijeka…