PRIJEVARA I KRIVOTVORENJE

Sin šefa zagrebačke policije pod istragom!

23.04.2013 u 16:41

Bionic
Reading

Saša Burušić (24), sin šefa zagrebačke policije našao se pod istragom zbog kaznenog djela zbog prevare i krivotvorenja dokumenata.

U priopćenju se navodi da uprava kriminalističke policije Ravnateljstva policije u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Zagrebu provodi kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog postojanja osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevare i krivotvorenja isprave.

'Jedna od osoba koje su obuhvaćene ovim kriminalističkim istraživanjem je u bliskom srodstvu s načelnikom Policijske uprave zagrebačke. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene osobe predati pritvorskom nadzorniku, dok će Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeti kaznenu prijavu', stoji u priopćenju Ravnateljstva policije.

Iako u policiji nisu željeli odati identitet osobe koja je u bliskom srodstvu s načelnikom Policijske uprave zagrebačke, Jutarnji list neslužbeno doznaje da je riječ o njegovom 24-godišnjem sinu Saši Burušiću. Nakon što završi kriminalističko istraživanje, policija će osumnjičene predati pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu.