DAN ŽENA U PRIJEDORU

Šef policije uputio lažnu dojavu o bombi

20.03.2009 u 13:47

Bionic
Reading

Slučaj lažne bombe u 'Vili Dragojević' u Prijedoru, gdje je prije desetak dana naglo prekinuta proslava Dana žena s oko 300 uzvanica koje su se, dok je policija tragala za eksplozivom, dva sata smrzavale na kiši, u Prijedoru polako poprima oblik skandala

PRIJEDOR - Dojavu je sa svog telefona uputio Goran Mikanović, šef prijedorske policije, koji i dalje tvrdi kako je te večeri kada se u društvu pojavio u "'Vili Dragojević' imao ozbiljnih saznanja da se bomba nalazi u objektu, piše Pincom.info.

'Profesionalac sam i bilo bi neozbiljno da sam 300 žena, koliko ih je te večeri bilo u Vili, izložio bilo kakvoj opasnosti. Zato sam i pozvao policiju da provjeri dojavu', kaže Mikanović za Avaz.

Goran Dragojević, vlasnik "Vile Dragojević", tvrdi suprotno.

'Kada je Mikanović ušao u restoran, rekao sam mu da je zabava zatvorenog tipa, no da s društvom za šankom, mada mi se činilo da je u pripitom stanju, može popiti jedno piće. Nije mu se to dopalo, pa mi je počeo prijetiti kako će napraviti fajrunt i isprazniti mi lokal za nekoliko minuta. Čak me pitao i želim li to. Primijetio sam i da nešto čačka oko mobilnog telefona, da bi potom izašao vani pričati. Vratio se nakon nekoliko minuta, popio još malo piva i otišao s prijateljima', kaže Dragojević, čiju je 'Vilu' ubrzo nakon odlaska Mikanovića opkolila policija, koja je detaljno istražila objekt u kojem nije pronađena nikakva bomba.

Prema riječima Zdravka Ruževića iz MUP-a RS, izvještaj Unutarnje kontrole bit će poznat sljedećeg tjedna.