NE GUBI NADU

Sedmi dan potrage za nestalim Matejem, oglasila se i njegova djevojka

06.01.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Sedmi je dan potrage za Matejem Perišem (27) iz Splita, nestalim u Beogradu. Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, piše srpski Blic, dok najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav

Matejeva djevojka Sanja sada je otkrila nove pojedinosti o svom nestalom dečku. Između ostalog, kazala je i da je on mjesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu, prenosi Blic.

'Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo što. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja od kojih je njegova djevojka znala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest mjeseci unazad. Nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova djevojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti', kazao je novinar Kurira koji je pričao sa njom.

Svakako, ona nije izgubila nadu da će ga pronaći.

Pogled na Beton Halu i klub Gotik u kojem je zadnji put viđen Matej Periš Izvor: Pixsell / Autor: Milan Maricic/ATAImages

'Pitao sam je kako se osjeća. U njoj i dalje tinja nada da će ga naći. Isključila je svaku mogućnost povezivanja Mateja sa bilo kakvom nedozvoljenom supstancom. Kaže da to nije on. Njegova majka također nije izgubila nadu. To mi je prenijela Sanja', rekao je novinar.

Matej Periš (27) iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. posinca nakon izlaska iz beogradskog kluba Gotik kad mu se izgubio svaki trag. Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav i okolinu.

  • +19
Potraga za Matejem Perišem Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX