potraga u beogradu

Policija razgovarala s taksistom, otac nestalog Mateja dao uzorak radi DNA analize

05.01.2022 u 17:39

Bionic
Reading

Novi je, već šesti dan otkad je u Beogradu nestao 27-godišnji Splićanin Matej Periš. Intenzivno pretraživanje područja se nastavlja

Matejev otac Nenad Periš podvrdio je za Dnevnik.hr da je dao uzorak radi DNA analize.

'Inače nema ništa novo. Znam da rade sve što trebaju, ja ni ne ulazim u sve te razgovore, sve detalje koji nisu bitni", kaže otac koji danima bez prestanka traga za svojim sinom. Iz Splita je doletio u Beograd, danonoćno traži Mateja, javlja se na telefone, staje pred novinarske mikrofone. Kaže da nije umoran.

"Meni je bitno da ga se što prije pronađe. Da se sve ovo skupa završi, koliko god može biti bolno da se završi za moju obitelj i mene i sve koji su ga znali, da dođe kraj - pa ako je najgore, da se mogu oprostiti s njime. Nisam umoran, vrijeme me muči, prošlo je puno vremena, šanse da se pojavi sve su manje i manje. Još se nadate, ali realnost je drugačija, ja sam svjestan", kaže i ponavlja kako situaciju u kojoj se našao, noćnu moru s milijun pitanja i bez ijednog odgovora, ne bi nikome poželio.

Taksist sa snimke na kojoj je navodno nestali Matej ispitan je u policiji, piše Jutarnji. Navodno ga je Matej samo pitao je li slobodno, ovaj je odgovorio da nije i to je bio sav razgovor koji su vodili.

  • +19
Potraga za Matejem Perišem Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX