SDSS SE PREDOMISLIO

'SDP i Petrina neovlašteno koriste naš logotip'

06.05.2009 u 15:27

Bionic
Reading

Županijska organizacija Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) danas je uputila prigovor izbornom povjerenstvu Šibensko-kninske županije navodeći da koalicija SDP-HNS-Nezavisna županijska lista Stipe Petrine nedozvoljeno koristi logotip SDSS-a u promidžbenim porukama i oglasima.

SDSS od Županijskog izbornog povjerenstva traži da se zabrani daljnje korištenje njihova logotipa.

Kako se navodi u prigovoru, koji potpisuje predsjednik županijske organizacije SDSS-a Mirko Rašković, korištenje logotipa nanosi štetu toj stranci budući da ona na izbore za Skupštinu Šibensko-kninske županije izlazi sa samostalnom listom i nema kandidata za župana.

Prigovor SDSS-a iznenadio je Duška Živkovića, kandidata za župana koalicije SDP-HNS-Nezavisna županijska lista Stipe Petrine, koji je prošlog tjedna najavio javnosti kako će SDSS sasvim sigurno potpisati podršku njegovoj kandidaturi.

'Mislio sam da je sve dogovoreno, sada ću ponovo razgovarati s Miloradom Pupovcem, s kojim smo i ranije komunicirali', rekao je Živković. Ako doista neće biti ništa od suradnje sa SDSS-om, jedino što mogu sada učiniti jest precrtati logotip te stranke sa svojih promidžbenih materijala, kazao je.