ulaganje u perspektivne mlade ljude

Rotary klub Zagreb Centar dodijelio 27 novih stipendija

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Rotary klub Zagreb Centar je nedavno dodijelio 27 novih stipendija izvrsnim srednjoškolcima i studentima iz klupskog Fonda za stipendiranje 'Gordan Čačić' koji nosi ime po našem tragično preminulom rotarijanskom prijatelju, general bojniku Hrvatske vojske

'Od jedne početne stipendije, program je svake godine rastao i s ponosom možemo reći da smo do sada, tijekom 12 godina djelovanja Fonda, imali privilegiju upoznati i poduprijeti 226 mladih, nadarenih ljudi. Prijateljice i prijatelji iz našeg kluba čvrsto vjeruju da je ulaganje u perspektivne mlade ljude najbolje ulaganje u budućnost naše zajednice i društva. Rotary klub Zagreb Centar je kao svoju dugoročnu strategiju odabrao upravo pomaganje mladima.' prilikom dodjele izjavio je predsjednik kluba Goran Žurić.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Ponovno smo dodijelili i nagradu za izvrsnost 'Mitko Naumovski' za najboljeg prošlogodišnjeg stipendista. Ukupna vrijednost našeg Fonda time je dostigla 1.9 milijuna kuna. Izrazito smo ponosni na sve uspjehe koje su naši dosadašnji stipendisti postigli' s ponosom je istaknula voditeljica Odbora za stipendiranje Marina Ajduković.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Rotary klub Zagreb Centar osnovan je prije 18 godina, a članovi su mu žene i muškarci, istaknuti predstavnici svojih zvanja, okupljeni oko zajedničkih ideja pomaganja zajednici u kojoj živimo i potrebitima u Hrvatskoj, ali i svijetu. Od samih početaka svog djelovanja, Rotary klub Zagreb Centar osluškuje potrebe u zajednici i bavi se organiziranjem brojnih humanitarnih projekata na raznim područjima. Program stipendiranja najdugovječniji je projekt kluba, a članovi, osim financijskih sredstava, doniraju i brojne sate dobrotvornoga rada ne bi li svijet učinili boljim lokalno, ali i globalno.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!