ne pali ga to

Mate Rimac objasnio zašto je nosio sat vrijedan milijun i pol dolara

04.06.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Poduzetnik Mate Rimac oglasio se Facebooku povodom fotografije na kojoj nosi sat vrijedan milijun i pol dolara

Rimac je objasio da je u pitanju Bugatti Chiron Tourbillon - sat koji Jacob & Co. proizvodi za Bugatti/pod Bugatti licencom.

'Ovaj gospodin u sredini je Jacob Arabo - vlasnik Jacob & Co. On je nosio taj sat i zamolio me za sliku sa tim satom. Ja sam skinuo svoj 5 godina star Apple watch vrijednosti nevjerojatnih 400 Eura i stavio ovaj njegov na cijelih 30 sekundi. Jedini sat koji imam je taj Apple watch. Nikad ne nosim skupe stvari, ne pali me to. A sad nek se zabava, mržnja i prijetnje nastavljaju...', napisao je Rimac na Facebooku.

Prethodno su iz 24sata primijetili da je na eventu u Dubaiju Rimac nosio na ruci i milijunski smaragdni sat.

'Jacob & Co. i Bugatti proveli su gotovo godinu dana razvijajući jedinstveni sat', piše na službenim stranicama. Ono što su na kraju stvorili je revolucionarni Bugatti Chiron Tourbillon. Navedena mu je cijena od nevjerojatnih 1,5 milijuna dolara.

Rimac je prije desetak dana Zajedno s partnerima iz Binghattija iz UAE predstavio projekt gradnje luksuznog neboder sa stanovima u Dubaiju.

'Zajedno s našim partnerom Binghattijem predstavili prvi svjetski projekt Bugatti Residence ispred pune Coca Cola Arene u Dubaiju s 15.000 gostiju. Jako sam ponosan na ovaj projekt, naš tim koji je neumorno radio na njemu i našeg sjajnog partnera Binghattija', poručio je tada Rimac.