DILER UBIO POZNANIKA

Riječanin optužen za ubojstvo na Krku i zloporabu droge

10.05.2012 u 18:28

Bionic
Reading

Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podignulo je kaznenu prijavu protiv 41-godišnjega R.M. zbog ubojstva i zloporabe droga, doznaje se danas u Državnom odvjetništvu RH

Tereti ga se da je 22. prosinca 2011. godine na Krku nožem ili sličnim predmetom napao D.G. najprije u automobilu, a zatim i uz cestu. Više ga je puta ubo u trbuh, prsa, vrat i podlaktice, zbog čega je D.G. umro na mjestu napada, navodi Državno odvjetništvo.

Kaznenu prijavu zbog zloporabe droge 41-godišnji R.M. dobio je zato što su u njegovu stanu u Rijeci tjedan dana nakon ubojstva pronađeni paket s oko kilogram marihuane, dvije vrećice sa 17,37 grama amfetamina, više tableta 'Helex' te digitalna vaga za preprodaju droge Državno odvjetništvo predložilo je da mu se produlji istražni pritvor u kojem je zbog sprječavanja bijega.

Inače, riječ je o slučaju razotkrivenom pošto je 32-godišnji Dorian Grubišić pronađen mrtav u masliniku u blizini Malinske na otoku Krku. Za ubojstvo je osumnjičen Robert Mežnarić, koji je uhićen u Rijeci tjedan dana pošto je Grubišić pronađen mrtav, i u čijem je stanu pronađena spomenuta droga.