PROJECT CHRISTINE

Razer predstavio revolucionarno desktop računalo

09.01.2014 u 08:35

Bionic
Reading

Novi projekt poznatog proizvođača gaming periferije i računala oduševljava svojom jednostavnošću, ali pitanje je hoće li se ikada pojaviti na tržištu

Razer ili volite ili mrzite. Mnogi se kunu u performanse njihove periferije, ali i pljuju na njihovu trajnost. Razer ovoga puta nije predstavio još jedan miš ili tipkovnicu već nevjerojatno modularno računalo namijenjeno, naravno, gamerima.

 

 

Kao što možete vidjeti, Project Christine, kako Razer zasad naziva ovaj projekt, sastoji se od svojevrsne kralješnice i pojedinačnih, horizontalnih dijelova. U svakome od njih nalazi se po jedna komponenta. Ukoliko želite dodati, maknuti ili zamijeniti neku komponentu, jednostavno je maknete i stavite drugu. Baš poput Lego kocaka.

 

 

Da stvar bude bolja, svaka od horizontalnih 'ladica' u kojima se nalaze komponente ima vlastito, tekuće hlađenje. Naravno, ima tu još mnogo stvari koje zahtijevaju doradu, no stvar zasad izgleda stvarno obećavajuće.

 

Razer Project Christine još uvijek nema u planu pustiti na tržište, on je sada objelodanjen kako bi se vidjela reakcija igrača.