nema dilema

Ranko Ostojić: Vrlo precizno i jasno, glasajte za Puljka na ovim izborima

20.05.2021 u 13:54

Bionic
Reading

Bivši ministar unutarnjih poslova i kandidat SDP-a za splitsko-dalmatinskog župana Ranko Ostojić komentirao je dogovor o nabavi borbenih zrakoplova i lokalne izbore u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Ranko Ostojić rekao je za N1 da još ne zna sve detalje dogovora o nabavi aviona.

'Kao član odbora sigurno ću biti informiran, sad znam samo detalj da su se dogovorili. Pričekat ću. Interesantno je to koja će ponuda biti prihvaćena. S obzirom na našu situaciju i financijske uvjete, to me interesira, u kojem aranžmanu smo se sada morali odlučiti za nabavu aviona, a da ne naškodimo onome što nam je nasušno potrebno, tome da ljudi mogu preživjeti u ovom trenutku. Uvijek je dobro ispred sebe dobiti sve podatke pa onda govoriti. Neke stvari su se promijenile, prije nekoliko godina nismo imali Covid, nije bio razoren Zagreb i nije se dogodilo ni ovo na Baniji', istaknuo je.

Komentirajući izbore u Splitsko-dalmatinskoj županiji, rekao je da su građani u prvom krugu poslali poruku da žele promjenu. 'U tri decenije nikad se nije dogodilo da postoji drugi krug u Solinu, odakle je Boban, pa se i to sad dogodilo', rekao je o HDZ-ovu Blaženku Bobanu, koji je u prvom krugu dobio mnogo više glasova od njega.

'Neću govoriti o antihadezeovskoj koaliciji jer nema potrebe za njom. Stvari se mogu riješiti i dogovorom o projektnoj bazi', istaknuo je za N1.

Na pitanje o kandidatima HDZ-a i Centra, Vici Mihanoviću i Ivici Puljku, koji će se u drugom krugu boriti za fotelju gradonačelnika Splita, istaknuo je da nema dileme:

'Puljak je dobio najveću podršku i u izboru između HDZ-a i Centra za mene nema dvojbe koga treba podržati. Vrlo precizno i jasno ću reći, kao potpredsjednik SDP-a, glasajte za Puljka na ovim izborima.'