velika tragedija

Putnici iz autobusa o užasu koji su preživjeli: Svašta sam vidio...

25.07.2021 u 17:35

Bionic
Reading

Ramo Gashi, jedan od sudionika tragične nesreće na autocesti A3 kod Slavonskog Broda, opisao je trenutak nakon same nesreće te ustvrdio kako je 'svašta vidio'

'Vidio sam ozlijeđene, umrle, vidio sam svašta, bez ruke, svašta sam vidio', ispričao je za HRT Ramo Gashi, jedan od putnika.

Kazao je da nakon što je puklo nešto, u sekundi je vidio cijeli taj narod, cijelu livadu, dolje, taj kanal.

Putnici iz autobusa koji su preživjeli s lakšim ozljedama smješteni su u jedan privatni pansion u Slavonskom Brodu Jedna gospođa u 50-im godinama, koja je, kaže, putovala kući nakon dugo vremena za Jutarnji.hr je ispričala da su se vozači zamijenili kod Zagreba i čovjek koji je do tada vozio otišao je spavati.

Zaspala je kao i većina ljudi u autobusu.

Prometna nesreća na A3 Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

'No, odjednom sam se probudila i shvatila da se nešto ružno događa. Sjedila sam u donjem dijelu autobusa, čula sam kako ostali putnici vrište i u samo nekoliko sekundi autobus se prevrnuo na bok. Čulo se samo struganje karoserije po tlu, a stvari koje su bile iznad nas počele su padati po nama. Mene je u glavu nešto pogodilo i još osjećam bol, ali to nije ništa kada pomislim na tolike izgubljene živote', ispričala je za Jutarnji žena koja već 24 godine živi i radi u Njemačkoj.

Podsjetimo, jutros oko 6.20 sati autobus, koji je prometovao iz Frankfurta u Prištinu, izletio je s autoceste kod Slavonskog Broda i prevrnuo se. U nesreći je poginulo 10 osoba.

  • +25
Prometna nesreća na A3 Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX