PREKRŠEN DOGOVOR

Pupovac napustio TV studio zbog Ruže Tomašić, evo kako to objašnjava

05.04.2016 u 15:22

Bionic
Reading

Milorad Pupovac, predsjednik Srpskog nacionalnog vijeća i saborski zastupnik, jutros je napustio studio HTV-a netom uoči početka razgovora u sklopu emisije Studio 4. Pupovac je u emisiji trebao komentirati izjave šefa diplomacije Mire Kovača o uvjetima koje Hrvatska postavlja Srbiji na putu za EU, ali nije znao da će sugovornica na istu temu biti i europarlamentarka Ruža Tomašić. Kad je to doznao, napustio je TV studio, o čemu je uoči početka razgovora s preostalom gošćom gledatelje izvijestila voditeljica emisije Vlatka Kalinić

Upitan da razjasni okolnosti u kojima je otišao iz emisije, Pupovac odgovara da nije otišao iz emisije, nego prije emisije.

'Moja tajnica je komunicirala emisiju i rečeno joj je pod kojim će okolnostima emisija biti organizirana. Kad sam došao tamo, vidio sam da to nije tako i odlučio sam da ne sudjelujem u toj emisiji', rekao je Milorad Pupovac tportalu, dodajući da je tu naprosto riječ o nepridržavanju dogovora i okolnosti u kojima se organizira emisija.

U međuvremenu, na svom Facebook profilu oglasila se i Ruža Tomašić, koja se u emisiju Studio 4 javila telefonom sa Korčule.

'Zastupnik Milorad Pupovac napustio je emisiju Studio 4 pod izlikom da sa mnom ne želi razgovarati. Takvo ponašanje pokazuje koliko je njemu zapravo stalo do rješavanja problema srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj i uspostavljanja normalnih odnosa između Hrvatske i Srbije. Pupovac se boji dijaloga jer nema argumenata za svoju politiku ucjena i konstantnog pljuvanja po državi u kojoj i od koje živi', napisala je predsjednica Hrvatske konzervativne stranke.

Zastupnik Milorad Pupovac napustio je emisiju Studio 4 pod izlikom da sa mnom ne želi razgovarati. Takvo ponašanje...

Posted by Ruža Tomašić on 5. travnja 2016