JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna nestalo deset osoba, devet maloljetnih

05.04.2013 u 17:58

Bionic
Reading

Šesnaestogodišnjakinjama Ružici Petrović i Kristini De Conti te 45-godišnjem Osmanu Musiću i dalje nema traga, a u tjednu za nama policiji je prijavljeno 20 nestanaka. Deset osoba vrlo je brzo pronađeno, a za jednom ženom i čak devetero maloljetnika se i dalje traga. Ako posjedujete bilo koju informaciju o njima, dojavite u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr kako bi ih se što prije pronašlo

Romana Petrinec (47) prvo je ime upisano prošlog tjedna u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, a nestala je još u četvrtak, 28. ožujka, kada je otišla sa zagrebačke adrese Jankomir 33 u nepoznato. Njezina fotografija snimljena je prije pet godina. U trenutku nestanka Romana je bila odjevena u crnu sportsku odjeću, sivu jaknu i kapu. Visoka je 165 centimetara.

Maloljetna Zvjezdana Oršoš, koja je sa svojom bebom sredinom listopada prošle godine otišla s adrese Nazorova 49, ponovo je 29. ožujka, sada s jednogodišnjim djetetom, otišla s adrese Budaševska 20 u Zagrebu. Zvjezdani je danas 15. rođendan, visoka je 160 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Godinu dana mlađoj Nikolini Oršuš trag se izgubio 30. ožujka u Novigradu Podravskom. Od kuće s adrese Vlaislav 77 otišla je u crnoj jakni i smeđim hlačama, a visoka je 160 centimetara, slabije je građe te ima crnu kosu i kestenjaste oči.

U subotu je nestala i 16-godišnja Lucija Melekinušić. Ona se udaljila s adrese stanovanja Gašparci 13 u Sesvetama te još nije pronađena. Visoka je 175 centimetara, slabije je građe, ima svijetloplave oči, kestenjastu kosu i ovalno lice. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice i crne čizme.

Nadalje, u Zagrebu se izgubio trag 13-godišnjem Nenadu Oršošu. On je 1. travnja otišao s adrese Župančićeva 14 u nepoznatoj odjeći. Ima smeđu kosu i plave oči, a visok je 165 centimetara.

U utorak, 2. travnja, ponovo je nestala i 15-godišnja Nikolina Udorović. Za njom se traga u Općini Barilović. Ova se djevojka udaljila od kuće s adrese Barilović 3 u trapericama, šarenoj majici s kapuljačom i bijelim tenisicama. Visoka je 165 centimetara, srednje je građe, ima kestenjastu kosu, zelene oči i okruglo lice.

Splićanin Valentino Jukić (16) i Zagrepčanin Senad Musić (17) nisu se 2. travnja vratili na adresu boravišta Kneza Zdeslava 2 u Lugu Samoborskom. Nije poznato u što su bili odjeveni, niti njihovi osobni opisi.

S adrese Ivana Gorana Kovačića 23 u Zagrebu idućeg dana, 3. travnja, otišla je 16-godišnja Ana Jelavić i još se nije vratila. Ne zna se što je imala na sebi, a visoka je 170 centimetara, srednje je građe te ima crne oči.

Posljednji zasad prijavljeni je 17-godišnji Marko Frljak. Ovaj je tinejdžer visok 187 centimetara, jače je građe, ima kestenjastu kosu i ovalno lice. Jučer, 4. travnja, kada je otišao s adrese Čegci 1, Biškupec Zelinski, bio je odjeven u crnu majicu, traperice i tamnoplave tenisice.