JESTE LI IH VIDJELI?

Prošlog tjedna nestalo 11 osoba, u srpnju ukupno 27

27.07.2013 u 15:35

  • +17

Nestali u srpnju

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MUP RH/ montaža: Dolores Ljubić

Bionic
Reading

Prošlog tjedna u Hrvatskoj je nestalo 11 osoba pa se tako broj nestalih u srpnju za kojima se još traga popeo na 27. Donosimo vam više informacija o osobama čiji su nestanci prijavljeni prošlog tjedna, kao i podsjetnik na ranije nestale kojima i dalje nema traga, a o čijim smo nestancima redovito obavještavali kako biste se lakše mogli uključiti u potragu za njima. Svaku informaciju dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona 192 ili putem e-maila nestali@nestali.hr

Nestanak Alena Rašića (26) prva je prijava policiji prošlog tjedna. Alenu iz Slavonskog Broda izgubio se trag još 15. srpnja u Zagrebu, Radmanovačka 8, kada se nije vratio s posla kući. Visok je 193 centimetara, srednje je građe, ima crnu kosu i smeđe oči, a na sebi je imao plave traperice, majicu kratkih rukava i crne cipele. Na desnoj podlaktici ima tetovažu 'Ema'.

Osobe nestale ranije u srpnju za kojima se još traga:

Romana Sarah Dražić (16) - 3. srpanj, Bedekovčina
Mia Ćosić (16) - 4. srpanj, Bedekovčina
Nedo Matanović (57) - 6. srpanj, Pula
Dorotea Grujić (22) - 6. srpanj, Zagreb
Siniša Malčić (36) - 9. srpanj, Sesvete
Andrijana Ivić (43) - 9. srpanj, Zagreb
Josip Mlinarić (38) - 9. srpanj, Mljet
Kristina Skorupski (16) - 12. srpanj, Budinščina
Andrijana Pranjić (16) - 14. srpanj, Hvar
Milorad Ignac (18) - 14. srpanj, Ivanec
Damir Ignac (18) - 14. srpanj, Ivanec
Ante Hajder (20) - 14. srpanj, Ivanec
Ivica Bago (54) - 16. srpanj, Pula
Paula Škrjanec (17) - 17. srpanj, Rijeka

U četvrtak, 18. srpnja, u Lepoglavi je nestao 51-godišnji Dragutin Huten. Taj se muškarac udaljio od kuće s adrese Hrvatskih pavlina 73 te mu se gubi svaki trag. Njegov osobni opis policija ne posjeduje.

Nadalje, prošlog petka, 19. srpnja, nestale su dvije muške osobe: Franko Detelj (17) u Zagrebu i Antonio Bijelić (25) u Poreču. Franko je otišao s adrese prebivališta 1. Njivice 22, u plavim hlačama za kupanje Adidas, crnim tenisicama i tamnoplavim ruksakom Adidas. Visok je 180 centimetara, slabije je građe te ima smeđu kosu i smeđe oči. Antonio iz Siska udaljio se iz stana u Poreču, Ulica A. Negri 1, u tamnim hlačama i tamnim cipelama te majici kratkih rukava. On je visok 175 centimetara, srednje je građe, ima ravnu smeđu kosu i smeđe-crne oči.

U subotu, 20. srpnja, nestale su tri osobe: Vesna Stanić, Krunoslav Jačmenjak i Tošo Marić.

Zagrepčanka Vesna Stanić (17) udaljila se s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Visoka je 168 centimetara, srednje je građe, ima kestenjastu rijetku kosu i kestenjaste oči. Krunoslav Jačmenjak (38) iz Varaždina nestao je s adrese boravišta Blagaji 8, Dedina. Visok je 176 centimetara, srednje je građe, ima kestenjastu rijetku kosu i smeđe oči. Tošo Marić (49), rođen u BiH, udaljio se s adrese prebivališta Savica I. 22, Peščenica, Zagreb. On je sijed, plavih očiju, jače tjelesne građe i tada je bio neobrijan 4-5 dana. Bio je odjeven u donji dio sive trenirke i majicu kratkih rukava.

Šesnaestogodišnjoj Aleksandri Anić iz Siska trag se izgubio u Glini, 21. srpnja. Ta se tinejdžerica udaljila od kuće, s adrese Ljeskar 1. Visoka je 150 centimetara, slabe je građe, ima crnu kosu i kestenjaste oči.

Njezin vršnjak iz Šibenika Ante Kartelo nestao je idućega dana, 22. srpnja, s adrese boravišta Franje Čandeka 2 u Rijeci. On je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Još dvije maloljetne osobe nestale su u srijedu, 24. srpnja, obje već poznate na ovim stranicama. Valentino Čont (17) udaljio se sa zagrebačke adrese Sv. Mateja 70/A, a Dragana Slanček (16) s adrese boravišta Aleja Dragutina Domjanića 15 u Bedekovčini. Valenitino je inače iz Siska, a visok je 170 centimetara, ima plavu kosu i zelene oči. Bio je u bijeloj košulji i tamnim hlačama. Policija je pribavila novu fotografiju Dragane Slanček, čiji je nestanak prijavljen dvanaesti put ove godine. Ona je, podsjetimo, iz Srbije, visoka je 153 centimetara, slabije je građe, ima riđu kosu, velike kestenjaste oči i tetovažu - slova na lijevoj nozi.

Zagrepčanka Mihaela Kletečki (16) nestala je 25. srpnja sa zagrebačke adrese prebivališta Hrvoja Macanovića. Ona je visoka 165 centimetara, srednje je građe, ima ravnu smeđu kosu i smeđe oči. Bila je u smeđim hlačama, plavoj majici kratkih rukava i plavim cipelama, a nosila je 'pismo' torbicu.

U Nacionalnu evidenciju nestalih osoba danas su upisani podaci o nestanku Zdeneka Kubičeka, 47-godišnjeg češkog turista koji se 25. srpnja, oko četiri sata, iz Baške Vode, preko mjesta Bast, uputio na planinu Biokovo te mu se gubi svaki trag. Zdenek je visok 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima tamnoplavu valovitu kosu i male svijetloplave oči. Nosio je tamnozelenu majicu kratkih rukava, s maskirnim uzorkom, crne kratke hlače, crnu jaknu, svijetlosmeđe planinarske cipele i crvenu šiltericu, s natpisom 'Liverpool'.