vozači, oprez

Prometna nesreća na A7 između čvorova Orehovica i Rijeka istok

29.11.2023 u 07:30

Bionic
Reading

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, prometna nesreća je na autocesti A7 između čvorova Orehovica i Rijeka istok u smjeru mosta Krk, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK)

Zbog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog; državnoj cesti DC99 čvor Križišće-(A7)-Križišće (DC501) i lokalnoj cesti LC58107 Kraljevica (DC8)-čvor Križišće (A7).

Zbog jakog vjetra zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila) na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići zbog vjetra između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Zbog prosvjeda poljoprivrednika zatvorena je državna cesta Našice-Đakovo (DC515) na ulazu u selo Potnjane kod Đakova, a na državnoj cesti DC46 Vinkovci-Tovarnik u mjestu Ilača vozi se uz regulaciju prometne policije.

Također zbog prosvjeda na državnoj cesti DC520 kod kružnog toka promet prema GP Slavonski Šamac je preusmjeren preko Kruševice; prema graničnom prijelazu Županja osobna vozila prometuju obilazno (uz regulaciju i nadzor policijskih službenika), a promet autobusa i teretnih vozila je otežan.

U prekidu je katamaranska linija Ubli - Vela Luka - Hvar - Split.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'