incident na tijatu

Privedeni napadači na Maju Sever, istraga u tijeku

02.08.2022 u 12:16

Bionic
Reading

Šibenska policija provodi kriminalističku istragu nad dvojicom napadača zbog sumnje da su na otoku Tijatu napali novinarku Maju Sever, priopćeno je iz PU šibensko-kninske u utorak

'Dvije osobe dovedene su u policiju zbog utvrđivanja svih okolnosti događaja na otoku Tijatu', priopćeno je u utorak iz šibenske policije, piše Dnevnik.hr.

Maja Sever u društvu sutkinje Sandre Artuković htjela je snimiti kako restoran kojem je Državni inspektorat zabranio rad svejedno radi, ali su ih napala dvojica muškaraca.

'Došla sam s prijateljicom koja je rekla da ide sa mnom. Vidjele smo da je tamo policija i vjerojatno netko iz inspektorata. Sa sredine uvale sam okinula fotografiju. Na to su meni nepoznati muškarci počeli vikati s kopna, sjeli u gumenjak i došli do nas, vikali 'briši slike', ušli u barku i uzeli mobitel. Ja sam rekla da brišu slike, samo da mi vrate mobitel. Onda su oni otišli do policije, ali sam i ja otišla do policije, koja je rekla da smijem fotografirati jer je javna površina. Ja sam dala sve podatke i samo rekla 'dajte mi mobitel i pustite da odem doma' jer je ovo sve zajedno stvarno neugodno", ispričala je Maja Sever.