DVODNEVNA BLOKADA DIJELOVA ZAGREBA

Prilazi grobljima zatvoreni za promet

31.10.2011 u 14:51

Bionic
Reading

Povodom Svih Svetih na snazi je privremena regulacija prometa prema gradskim grobljima. Prilazi grobljima bit će zatvoreni za sav promet osim taksijima, autobusima ZET-a i vozilima invalida

Posebna regulacija vrijedi za ponedjeljak i utorak od 7.30 do 21 sat. Osim navedenih kategorija, do Mirogoja se neće moći stići osobnim vozilima. Promet je zabranjen u Aleji H. Bollea, Mirogojskoj od Rockefellerove do Aleje Hermana Bollea i Remetskom do Kamenitog stola. Promet je zabranjen i na Kaptolu, Vlaškoj ulici od Palmotićeve do Bakačeve te Bakačevom i Cesarčevom. Uz to, parkiranje je zabranjeno zapadno od raskrižja Vlaška-Kurelčeva.

Nova ves od Vrančićeve do Degenove u smjeru juga bit će jednosmjerna. Zabranjuje se lijevo skretanje iz Ribnjaka u Degenovu, a za sav se promet zatvara Bijenička od Srebrnjaka do Laščinske br. 144, kao i Laščinska od Laščinskog Borovca do Bijeničke.

Određuje se jednosmjeran promet Bijeničkom ulicom od Aleje H. Bollea do Srebrnjaka (smjer sjever), kao i u ulici Srebrnjak od Bijeničke do kružnog toka u Petrovoj. Parkiranje je zabranjeno na Bijeničkoj cesti od Aleje H. Bollea do ulice Srebrnjak, a zabranjeno je desno skretanje iz Petrove u ulicu Srebrnjak.

Miroševac

Posebna regulacija prometa za taj dio grada vrijedi od ponedjeljka od 7.30 do utorka u 19 sati. Zabranjen je promet, osim ranije navedenim kategorijama, Oporovečkom od Ljubijske do Al.B.Jurišića, Grižanskom od Deanovićeve do Oporovečke. Promet je zabranjen i u Novačkoj od Potočke do ulice Pesteri te u Aleji tišine, Mirnoj ulici i Mramornom prilazu. Za sav promet zatvara se i zona raskrižja Stara Oporovečka – Aleja tišine i Oporovečka – Grižanska – Aleja tišine, dok će se u Ulici Mirka Deanovića prometovati jednosmjerno u smjeru istoka.

Markovo polje

Posebna regulacija na prometnicama na prilazu tom groblju provodi se od ponedjeljka u šest do utorka u 19 sati. Zabranjen je promet u Vugrovečkoj od Varaždinske u Popovcu do parkirališta na groblju Markovo polje, u Aleji mira od Zlatarske do parkirališta na groblju Markovo polje. Zabranjuje se parkiranje na parkiralištu kod groblja te u zoni raskrižja Zlatarske ulice i Aleje mira.