OTAC DVIJE KĆERI

Prijatelji poginulog vozača kombija: 'U šoku smo i potreseni'

11.11.2023 u 13:59

Bionic
Reading

U teškoj prometnoj nesreći rano u subotu kod Vinkovaca, u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić, poginuo je 40-godišnji vozač kombija

'Od kad sam doznao da je poginuo, pod velikim sam šokom, kao i članovi obitelji s kojima sam se čuo. Svi smo jako potreseni. Znam ga već dugo godina i vrlo često smo se družili jer su nas povezivali zajednički prijatelji, a kako je on uvijek volio velika druženja i ekipu, često smo se nalazili na kućnim druženjima', ispričao je za 24sata kolega 40-godišnjeg vozača kombija, koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca u sudaru s automobilom ministra Marija Banožića.

Poginuli vozač je iz Privlake, bio je oženjen i otac dvoje djece.

'Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije, smijeha uz hranu i piće. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlaku, a često smo pričali i o poslu. Volio je prirodu i šumu, bio je vrijedan čovjek, a najviše je volio svoje dvije kćeri', dodao je prijatelj poginulog vozača kombija.

Ministru Banožiću je liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, no zbog težih ozljeda glave prevezen je u KBC Osijek. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru, objavio je MORH.

  • +6
Očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić Izvor: Pixsell / Autor: Vinkulja/PIXSELL