I DALJE TRAJE OČEVID

Prve fotografije s mjesta nesreće ministra Banožića. Poginuo muškarac iz Privlake

11.11.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Ministar obrane Mario Banožić je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći u Vinkovcima u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Ministar ima teške ozljede glave, no izvan životne opasnosti je

Banožiću je liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, nakon čega je prebačen u KBC Osijek. Ostale detalje možete pročitati na poveznici.

'Nakon primarne obrade i zbrinjavanja utvrđeno je da gospodin Banožić ima teže tjelesne ozljede, koje u tom trenutku nisu bile opasne po život. Zbog potrebe za neurokirurškim nadzorom i opservacijom prebačen je u KBC Osijek. Imao je teže tjelesne ozljede, tipa nagnječenje mozga, ali cijelo vrijeme je bio pri svijesti, u kontaktu', rekao je dr. sc. Krunoslav Šporčić, ravnatelj vinkovačke bolnice, te dodao da je u Osijek prebačen kako bi se prevenirale komplikacije.

U prometnoj nesreći je smrtno stradao vozač kombi vozila. Riječ je o 40-godišnjem muškarcu iz Privlake, vlasniku obrta za građevinske radove, iza kojeg su ostali supruga i dvoje maloljetne djece, doznaje Danica.

Iz Vlade su izrazili sućut obitelji vozača koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći. Objavljene su fotografije policijskog očevida na mjestu nesreća.

Kako neslužbeno doznaje 24sata, ministar Banožić vozio je svoj osobni automobil, terenac marke Nissan. Do nesreće je došlo kada je pretjecao kamion pa se sudario s kombijem. Na cesti je bila gusta magla.

  • +6
Očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić Izvor: Pixsell / Autor: Vinkulja/PIXSELL