POGINUO VOZAČ KOMBIJA

Ovo je terenac u kojem se Banožić sudario. Star je 20 godina i služio mu je za lov

11.11.2023 u 12:57

Bionic
Reading

U subotu rano ujutro kod Vinkovaca došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić. Osobnim automobilom sudario se s kombijem čiji je vozač na mjestu poginuo. Do nesreće je došlo u subotu oko 6:15 na državnoj cesti DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji

Banožić ima teške ozljede glave, ali je van životne opasnosti te je prebačen na liječenje u KBC Osijek. Detalje možete pročitati ovdje.

Banožić je automobilu bio sam, a navodno je išao u lov i u trenutku nesreće bio je u lovačkom odijelu. Prema neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo kad je Banožić pretjecao kamion i potom se sudario s kombijem čiji je vozač na mjestu poginuo.

Nije bio u službenom automobilu nego u privatnom, a pregledom imovinske kartice vidljivo je i o kojem je točno terencu riječ, piše N1. Riječ je o modelu Nissan Terrano 2.7 TD Wagon iz 2003. godine. Banožić ga je procijenio na više od 7000 eura.

  • +6
Očevid na mjestu prometne nesreće u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić Izvor: Pixsell / Autor: Vinkulja/PIXSELL

Nissan Terrano je izuzetno sposobni terenac, a ovaj ministrov pokreće dizelski motor snage 100 KS koje se prenose na sva četiri kotača. Radi se o automobilu starom 20 godina, a ministar ga je zadržao da mu služi za odlazak u lov, piše 24 sata.

Ministar u svom vlasništvu ima i Volkswagen Passat 2.0 TDI BMT Highline iz 2016. godine, a kojeg je procijenio na 19.244,81 euro.