POSLJEDNJI POZDRAV

Prijatelji i kolege studenti ispred Pravnog fakulteta oprostili se od Mihaele

23.09.2023 u 13:42

Bionic
Reading

Kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta, kao i prijatelji, u subotu su u 11 sati ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće, opraštajući se na taj način posljednji puta od tragično preminule 21-jednogodišnje Mihaele Berak iz Osijeka

Okupili smo se kako bi se oprostili od naše drage kolegice Mihaele. Izražavamo sućut njezinoj obitelji, prijateljima i kolegama, kazao je Karlo Rašić, predsjednik Studentskog zbora osječkog Pravnog fakulteta.

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku u petak se objavom na službenoj facebook stranici već oprostio od tragično preminule studentice.

Pokop Mihaele Berak je u 12,20 sati na Centralnom groblju u Osijeku.

Za njezino ubojstvo tužiteljstvo tereti 27-godišnjeg policajca iz Osijeka, kojem je u petak navečer sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor.

  • +10
Oproštaj od Mihaele Berak Izvor: Pixsell / Autor: Borna Jaksic/PIXSELL

Sudac istrage prihvatio je prijedlog osječkog Županijskog državnog odvjetništva te odredio istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela te mogućnosti ometanja istrage utjecajem na svjedoke, izvijestili su sa suda.