IZJAVA OD 49 SEKUNDI

Predstavnik Coca-Cole stao pred kamere, na ključno pitanje nije odgovorio

09.11.2023 u 19:39

Bionic
Reading

Prvi put je pred kamere stao predstavnik kompanije Coca Cola. Izjava traje doslovno 49 sekundi, a na dodatna pitanja nisu htjeli odgovarati, javlja RTL Danas

S direktorom Korporativnih poslova i održivosti Coca-Cole HBC Hrvatska, Brunom Jelićem, razgovarala je RTL-ova reporterka Dajana Šošić koja ga je pitala koji je zaključak kompanije, što se dogodilo u ovim slučajevima o kojima slušamo zadnjih dana.

"Sada napokon nakon nekoliko dana možemo reći kako je riječ o jednom izoliranom incidentu koji je povezan s našom jednom staklenom bočicom. Nadamo se da će se povjerenje naših potrošača sada početi vraćati u sigurnost i ispravnost naših proizvoda. Kao i naši sugrađani proteklih nekoliko dana zabrinuti smo dešavanjima i naše su misli s ozlijeđenom osobom kojoj ovim putem želimo što brži oporavak", kazao je.

Sjedište tvrtke Coca-Cola u Zagrebu Izvor: Cropix / Autor: Vanesa Pandzic

Dodao je da su cijelo vrijeme u komunikaciji i na raspolaganju s nadležnim tijelima i institucijama koje provode istrage i da će to nastaviti raditi u narednim danima.

"Ovim putem želimo reći veliko hvala svim potrošačima, kupcima i partnerima koji su nam izrazili podršku u ovim izazovnim vremenima", dodao je.

Snimku možete pogledati ovdje.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'