EMOTIVNE SCENE

Predsjednica dovela Putina i Macrona u svlačionicu, francuski šef države tješio djecu Vatrenih

15.07.2018 u 22:09

Bionic
Reading

Nakon završetka finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji u hrvatsku svlačionicu spustili su se francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigite, ali i ruski predsjednik Vladimir Putin

Ako je suditi prema slikama koje je na Twitteru objavio Hrvatski nogometni savez, u svlačionici je vladala dobra atmosfera, a posebno su dirljive fotografije na kojima francuski predsjednik tješi djecu naših nogometaša.

No osim francuskog šefa države, u tabor naših spustio se i Vladimir Putin te je spremno pozirao s reprezentativcima, članovima stručnog stožera i šefom HNS-a Davorom Šukerom.

>>> Pročitajte i ovo: Predsjednička utjeha: Grabar-Kitarović zagrlila Macrona, a potom ga uhvatila za ruku <<<

Francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavio je nakon utakmice kako je vrlo ponosan na nacionalni nogometni tim koji je u nedjelju osvojio prvo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Moskvi.

'Tražio sam od njih samo jednu stvar', kazao je Macron govoreći o susretu s nacionalnom nogometnom vrstom uoči odlaska na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. 'Drugu zvijezdu', kazao je Macron, misleći na drugi naslov svjetskog prvaka.

'Jako, jako sam ponosan na njih i mislim im to reći', kazao je Macron.

Francuski predsjednik imao je također samo riječi pohvale i za hrvatski tim koji je osvojio drugo mjesto na mundijalu, kazavši da je 'vrlo ponosan i na hrvatski tim, koji igra veličanstven nogomet'.

Ceremonija zatvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva Izvor: Pixsell / Autor: Christian Charisius/DPA/PIXSELL