PREKID PROMETA

Požar u tunelu Sv. Rok prema Zagrebu

  • Autor: tportal.hr/hina
  • Zadnja izmjena 24.06.2011 19:02
  • Objavljeno 24.06.2011 u 16:27
Tunel Sveti Rok

Tunel Sveti Rok

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Jure Miskovic

Prekinut je promet kroz tunel Sveti Rok u smjeru Zagreba na autocesti A 1, zbog požara na vozilu, izvijestio je popodne u 16,30 sati Hrvatski auto-klub

Zbog jake bure zabrana je prometa dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Novog Vinodolskog do Senja za autobuse na kat, motocikle i kamp prikolice (I. skupina).

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin zbog radova je zatvorena za promet od Očestova do Pađena. Obilazak je Gračac-D 27-Obrovac-Kistanje-Knin i obratno ili autocestom A1.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Na Istarskom ipsilonu na čvoru Vodnjan sjever zatvoreni su izlazi u smjeru Kanfanara i Pule (obilazak: izlaz u čvoru Vodnjan jug).

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je ulazak, a na Plovaniji, Kaštelu, Pasjaku i Rupi izlazak osobnih vozila iz Hrvatske.

Trajekti plove redovito.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!