sukob u vukovaru

Posvađali se na blagajni trgovine, potukli pa čak i sa sjedalom za bicikl, a onda je uslijedio i pucanj iz plinskog pištolja

09.02.2020 u 12:51

Bionic
Reading

Vukovarsko-srijemska policija potvrdila je u nedjelju kako je jedan od sudionika sinoćnjeg verbalnog, a potom i fizičkog obračuna unutar i ispred trgovačkog centra Golubica Mall ispalio hitac iz vatrenog oružja, no ozlijeđenih nije bilo, a identitet jednog od sukobljenih muškaraca još se ne zna.

Iz policije podsjećaju kako je do sukobljavanja između dvojice muškaraca došlo na blagajni trgovine Konzum, gdje su se potukli, a potom sukob nastavili u izlaznom hodniku tržnog centra te dijelom ispred samog centra, pri čemu je zasada nepoznati muškarac koristio sjedalicu za bicikl pri fizičkom sukobljavanju.

Uslijed međusobnog fizičkog obračuna 62 -godišnjak je ispalio hitac iz plinskog pištolja, kojeg je posjedovao nezakonito, navode iz policije dodajući kako je 62-godišnjak u sukobu zadobio lakše tjelesne ozlijede te mu je ukazana liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici Vukovar.

"Intenzivno radimo na utvrđivanju identiteta i traganju za drugom muškom osobom koja je sudjelovala u ovom događaju. Dosadašnje je istraživanje ukazalo na postojanje osnovane sumnje da je 62-godišnjak počinio prekršaje iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira", istaknuo je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.