Zagrebački velesajam

Posjetite 43. međunarodni sajam namještaja

10.10.2016 u 09:48

Bionic
Reading

Posjetite 43. međunarodni sajam namještaja

Ambienta, 43. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu. Na 16.000 četvornih metara taj će projekt ove godine biti prezentiran u redizajniranom obliku, i to kroz tematske priče. Tako će AmbiDOM predstaviti sve vrste namještaja, parketa, vrata, prozora i dekora, AmbiPRO donosi materijale, opremu i strojeve, AmbiENERGO biomasu i pelete, dok će Ambi DESIGN DISTRICT predstaviti novitete u industriji namještaja te nove trendove uređenja interijera.
U partnerskoj suradnji s Udruženjem drvno-prerađivačke industrije pri HGK, snagu i potencijale drvne industrije predstavit će najznačajniji domaći proizvođači.
U pripremu i realizaciju projekta izravno su uključeni Grad Zagreb, Hrvatska gospodarska komora te sve sastavnice Zagrebačkog holdinga.

Uz snažan stručni program, brojne prostorne i zabavne atrakcije te nagrade kao što je kuhinja po odabiru u vrijednosti od 30.000 kuna, pronađite inspiraciju i oplemenite svoj dom.