BIZZON.HR

Portal koji nudi uštedu pri svakom poslu

16.06.2014 u 12:39

Bionic
Reading

Portal Bizzon.hr na jedinstven način povezuje pružatelje i korisnike različitih poslova i usluga. Poslodavci oglašavaju potražnju za pojedinačnim poslovima, a svi oni koji žele obaviti zadatak licitiraju za posao dajući svoju ponudu

Portal Bizzon.hr namijenjen je pojedincima i malim tvrtkama koji posjeduju profesionalna znanja i vještine iz raznih područja i naručiteljima koji na taj način jednostavno i učinkovito mogu uštedjeti novac jer cijene obavljanja poslova mogu biti i dvostruko niže od tržišnih.

Poslodavcima je omogućeno proizvoljno određivanje cijene koju su spremni platiti za oglašeni posao, a posloprimci mogu odlučiti imaju li znanja i volje za obavljanje posla po navedenoj cijeni. Na taj način poslodavac je osiguran da neće morati platiti veću cijenu od željene, a posloprimac može obaviti posao ukoliko mu cijena odgovara.

Potencijalni zaposlenici i svi oni koji žele obaviti zadatak licitiraju za posao dajući svoju ponudu. Kao poslodavci mogu sudjelovati i tvrtke i pojedinci.

Tako primjerice ako želite postaviti novu ogradu, oglasite svoju ponudu s detaljima posla i navedite najvišu cijenu koju ste spremni platiti. Svi koji su zainteresirani za obavljanje posla mogu do određenog roka sudjelovati u licitaciji nudeći nižu cijenu. Onaj koji ponudi najnižu cijenu dobiva posao.

'U vremenima krize i nezaposlenosti nastala je ideja o portalu na kojem bi pojedinci i male tvrtke mogli nuditi poslove po cijenama koje su ispod tržišnih i tako smanjiti troškove. S druge strane, na taj bi se način otvorila prilika mnogim nezaposlenim profesionalcima, studentima, umirovljenicima i svima zainteresiranima za dodatnom zaradom', izjavio je Marko Krencer, direktor tvrtke E-ito koja je pokrenula portal.

Tvrtka i pojedinci na portalu se prvo moraju registrirati, a oglasi se objavljuju besplatno u nekoj od navedenih kategorija. Uz pomoć portala Bizzon.hr posao se može riješiti brzo i efikasno, i za tvrtke i za pojedince.