OKRUTAN ZLOČIN

Policija uhitila ubojicu manekenke

14.11.2012 u 10:37

Bionic
Reading

Srpska policija uhitila je Darijana Musića u okolici Novog Pazara koji nije pružao otpor pri uhićenju. Na njega se sumnja da je ubio manekenku Vladislavu Červenko (25) koja je nasmrt je pretučena u Novom Sadu, a njezino tijelo pronađeno je u ponedjeljak u naselju Lima. On je ubojstvo, prema pisanju srpskih medija, priznao na Facebooku

'Podsjetimo, policija je u stanu u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu policija pronašla beživotno tijelo 25-godišnje djevojke. Na tijelu manekenke bile su vidljive brojne ozljede, a dokazi pokazuju da se zločin dogodio tijekom popodneva. Prema pisanju srpskog portala Alo!, ubojica je nesretnu djevojku zvjerski mučio. Navodno ju je nasmrt pretukao tupim predmetom, a prema opekotinama nađenim po cijelom njezinom tijelu, zaključuje se da je na njoj gasio cigarete. Žrtva je jedan od poznatijih modela u Srbiji, a radila je za brojne modne agencije. Njezino tijelo pronađeno je u stanu u kojem je živjela.

Kako je javio Telegraf.rs, Musić ju je ubio jer mu je priznala da ga je varala dok je bio u zatvoru. Iako je najavljivao samoubojstvo i da 'ide kod nje', na kraju se ipak predao policiji. Inače, Musić je uveo Vladislavu u svijet manekenstva. Podržavao ju je u tome, a jedan fotograf koji je dosta radio s Vladislavom rekao je kako su bili skladan par i da kod Darijana nije primjećivao ljubomoru.

Darijan je za sebe znao govoriti da je 'posljednji šampion u plivanju Srbije i Crne Gore', volio je čitati dijela Markiza de Sada i citirao je Hitlera.