ISTRAGA TRAJE

Policija: Jedan napadnuti vojnik u Zadru dobio je lakše tjelesne ozljede, drugi nije ni zatražio pomoć; obojica napustila Hrvatsku

22.10.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Nakon što su u noći sa subote na nedjelju u Zadru pretučena dva tamnoputa vojnika američkih zračnih snaga svojim priopćenjem oglasila se i zadarska policija

Kako javlja policija, u nedjelju 20. listopada oko 3.15 zaprimili su dojavu da je u Ulici obala kralja Tomislava u Zadru u ugostiteljskom objektu došlo do naguravanja između više osoba. Izlaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečena su dvojica stranih državljana u dobi od 24 i 25 godina, a izjavila su da ih je u ugostiteljskom objektu fizički napalo nekoliko nepoznatih osoba.

Obojica su kolima HMP-a prevezena u OB Zadar te je 24-godišnjaku pružena liječnička pomoć i konstatirane su mu lake tjelesne ozljede, dok je 25-godišnjak odbio liječničku pomoć.

Također je utvrđeno da su obojica stranih državljanina bila pod utjecajem alkohola, a isto tako prilikom policijske intervencije nisu navodili okolnosti samog događaja. Kriminalističko istraživanje trebalo je biti nastavljeno u jutarnjim satima, međutim obojica su napustila teritorij RH i naknadno u medijima iznijeli dodatne okolnosti događaja.

Policija je odmah po saznanju za događaj započela s provođenjem izvida u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica koje su mu prethodile.