BIZARAN NAPAD

Policajca ugrizao za potkoljenicu

07.05.2012 u 14:55

Bionic
Reading

Policija je zaprimila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u ulici Marka Marulića u Rovinju u subotu oko 23.50 sati. Ondje su zatekli prilično opuštenu atmosferu. Vlasnica ugostiteljskog objekta, 37-godišnjakinja iz Rovinja, narušavala je javni red i mir tako što je puštala glasnu muziku te posluživala alkoholna pića osobama pod utjecajem alkohola.

U kafiću se našao i pijani 30-godišnjak koji je onemogućio izlazak policijskim službenicima iz ugostiteljskog objekta. Stao je ispred jednog policajca i odgurnuo ga, a kada su ostali policijski službenici pokušali spriječiti daljnji napad, ugrizao je drugog policijskog službenika za potkoljenicu i tako ga lakše ozlijedio.

'Nestašni' 30-godišnjak uhićen je i odveden u prostoriju policijske postaje gdje je alkotestiranjem utvrđeno da u krvi ima 1,90 promila alkohola.

Protiv 30-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela napada na službenu osobu redovnim putem, a protiv vlasnice objekta slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.