KOSOR OTKRIVA

'Pola rebalansa sam smislila perući suđe'

16.07.2009 u 17:00

Bionic
Reading

U najnovijem broju Glorije prva hrvatska premijerka Jadranka Kosor otvoreno je progovorila o najintimnijim detaljima svojega života. Otkrila je da je pola rebalansa smislila perući suđe

'Ja ne mogu moliti na koljenima za ljubav svog oca. Sve je to za mene daleka prošlost', otkrila je Glorijinoj izvršnoj urednici Diani Šetka Jadranka Kosor, dodavši da odrastanje bez oca nije jednostavno.

'Znala sam da me mama voli i da se brine za mene, a da me tata ne voli. I to ostavlja nepopravljive praznine u životu', kazala je.

Iako zbog novih obveza nema puno slobodnog vremena, Kosor ne namjerava odustati od kućanskih poslova.

'U subotu navečer sam napravila gibanicu, a u nedjelju popodne štrudlu od trešanja. To me odmara. Kao i pranje suđa, moja vječna inspiracija. Nemam mašinu za pranje suđa i davno sam rekla da ona ni neće u moju kuću. Pola rebalansa sam smislila perući suđe u subotu i nedjelju', priznala je premijerka.

Iako je na čelo Vlade došla s mjesta ministrice Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, u intervjuu je naglasila da to ministarstvo neće imati posebnog popusta pri smanjivanju budžeta.

'No, kad je riječ o rodiljnim naknadama, to jest neka zadnja linija obrane, jer je to za mene strateško pitanje u Hrvatskoj', kazala je Jadranka Kosor u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju.